Tres

UNA SESSIÓ DE FOTOGRAFIA PROMOCIONAL MOLT MEDITERRÀNIA
Sessió de fotografia promocional, per a la presentació del disc “Casa nova”, del grup de música Tres (Torredembarra).

El Jordi i el David (Tres), a través d’aquest disc expliquen petits universos del dia a dia i altres aspectes que els identifiquen. Per això i basant-nos en la temàtica de les lletres i el títol del disc, agafem com idea principal realitzar la sessió en un escenari local amb un attrezzo descontextualitzat.

Un dels punts clau d’aquesta sessió de fotos promocional és l’escenari, buscàvem una localització que fes referència al municipi i al mediterrani, ja que són dues temàtiques identificatives del disc.

A primera hora del matí duem a terme la sessió, buscant que la llum ambient sigui interessant, juntament amb una localització molt representativa del municipi com el “Roquer” (els penya-segats) de Torredembarra (Tarragona). Per a l’attrezzo utilitzem petits mobles quotidians fent referència al títol, “Casa nova”. Aquest concepte és el mateix que fan servir més endavant en el videoclip.

Les sessions fotogràfiques com aquesta, són una eina de promoció molt útil, ja que obtenim imatges de qualitat que ens serviran per a web, xarxes socials, premsa impresa i online.

Tenint en compte que aquestes fotos s’havien de visualitzar en suports impresos i digitals, les disparo en format apaïsat i vertical. Els suports impresos solen necessitar formats horitzontals, i els suports digitals formats verticals, com per exemple les xarxes socials, que en visualitzar-se en dispositius mòbils les imatges verticals són les que aconsegueixen més visualitzacions.
  • Client

    Tres Duet

  • Any

    2019

  • Serveis

    Fotografia Promocional