Bongust

UN CATÀLEG PER PRODUCTES CUINATS AL BUIT
Aquest projecte m’arriba de la mà del Xavi Marquès, apassionat xef amb una llarga experiència en el món de la cuina, i fundador del Taller de Cuina Bongust.

Bongust (actualment Gastrogust ) és un obrador dedicat a oferir solucions gastronòmiques per a empreses del sector hostaler siguin restaurants o hotels que necessiten externalitzar algunes de les propostes de la seva cuina. A Bongust elaboren plats de qualitat cuinats al buit que aporten molts beneficis per a les empreses que busquen reduir costos i temps d’elaboració, el seu eslògan ho deixa ben clar: “Escalfar i gaudir”. 

Un bon catàleg ajuda a transmetre la qualitat del producte que ven la teva marca, en facilita la consulta i en fomenta la venda. Aquest és un dels principals motius perquè Bongust contacta amb mi per renovar el seu catàleg comercial.

Pel disseny del catàleg organitzo la informació prioritzant la senzillesa i la claredat comunicativa, així els possibles clients poden trobar de manera àgil els plats que necessiten. Ja que aquest catàleg va dirigit al públic professional gastronòmic, l’estructura dels continguts és clara per donar tot l’èmfasi en les imatges dels plats com a reclam visual, seguidament trobem la informació tècnica com ingredients, pes del producte, temps de caducitat, etc.

Per les imatges del catàleg, realitzo diverses sessions de fotografia de producte gastronòmic, fotografies del producte envasat amb la seva etiqueta sobre fons blanc, i per l’altra banda realitzo les imatges de proposta d’emplatat, fetes també sobre fons blanc, seguint el disseny del catàleg.

Finalment, preparo els arxius per a la impressió amb les característiques que necessitava la impremta, i també un PDF optimitzat per enviar per e-mail als clients o per a la descàrrega des de la seva web.
 • Client

  Taller de Cuina Bongust

 • Any

  2019

 • Serveis

  Disseny Gràfic
  Fotografia Gastronòmica
  Fotografia de Producte