Sobre mi

Dissenyador gràfic i fotògraf a parts iguals

Em dic David Magriñà Valls i sóc dissenyador gràfic i fotògraf, combino les dues cares de la moneda per a desenvolupar i transmetre la imatge més adequada i efectiva d’una marca en cada projecte de comunicació gràfica que em proposen.

Des del meu estudi, situat a Torredembarra (Tarragona), un poble mariner banyat pel Mediterrani, desenvolupo tota la meva activitat creativa.

Després de més de 20 anys de carrera i dedicació, sóc capaç d’afrontar qualsevol tipus de repte gràfic que em plantegi un client, ja sigui particular, empresa, estudi de disseny o organisme públic. Busco sempre solucions visuals que siguin perdurables en el temps.

Em declaro fan del minimalisme perquè crec cegament en l’efectivitat dels missatges nets i clars, renego de les filigranes i de tot allò innecessari, aposto per la capacitat de síntesi i pel “menys és més”.

M’apassiona viatjar. Sempre que puc, preparo la maleta i emprenc una nova aventura. De totes les meves experiències extrec importants aprenentatges, influències inesgotables i molt material que arxivo al disc dur de la meva ment.

Càmera en mà, busco detalls desconeguts, instantànies que passen pràcticament desapercebudes a l’ull humà. M’encanta plasmar aquesta visió atípica de qualsevol lloc que visito. Una imatge val més que mil paraules, així que si vols veure més del meu treball darrere l’objectiu, acosta’t al meu perfil d’Instagram. Les fotos parlaran per mi.

Dues dècades treballant, ja sigui immortalitzant moments amb la meva càmera o davant la pantalla d’un ordinador, han donat per a molt. Fins al moment he executat projectes d’identitat corporativa i brànding, comunicació visual, estratègies de social media, fotografia (gastronòmica, corporativa, social i de producte), retoc digital, disseny web i editorial, packaging i il·lustració o disseny d’espais.

Elaboro qualsevol classe de proposta gràfica i visual gràcies al privilegi de col·laborar de manera estreta amb experts professionals especialitzats en totes les àrees relacionades amb el disseny i la comunicació, tant digital i com offline.

Des de l'inici m'he deixat endur per la fascinació de tot el que és visual

Vaig estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, especialitzant-me en Disseny Gràfic i Fotografia. Vaig compaginar les meves classes amb un treball de disseny i preimpressió en una impremta. Aquesta primera experiència em va ajudar a entendre al detall els diferents tipus i processos d’impressió.

Després de finalitzar els meus estudis i d’aquesta primera ocupació, tot va venir rodat. Vaig començar a col·laborar amb diferents estudis de fotografia i em vaig especialitzar en retoc, maquetació i fotografia corporativa.

La demanda creixent de diversificació provocada per les noves plataformes online em va llançar al món de les xarxes socials, al qual també em dedico ara, prèvia formació com a Community Manager (UOC).

Investigo i realitzo nous cursos de manera constant perquè el món del disseny gràfic i de la comunicació no s’està quiet i el meu lema és: ‘Renovar-se o morir’. Sóc curiós i meticulós, especialment en el treball. M’agrada estar al dia de les noves tècniques emergents, softwares, aplicacions i mètodes innovadors que van apareixent. La meva formació és contínua, no vull quedar-me enrere i el meu afany per tot allò que és nou és àvid.

El meu últim gran repte ha estat submergir-me en l’apassionant món de la restauració i la gastronomia per a consolidar-me com a fotògraf i gestor de xarxes especialitzat.

Els petits
detalls marquen
la diferència

Combrego amb la idea que els petits detalls són els que marquen la diferència.

Aposto per crear amb el client un vincle de col·laboració permanent a partir d’un tracte personal directe i sincer.

Busco en tot moment facilitar la comunicació i arribar al final del trajecte a través d’un camí fàcil i sense obstacles. Sento el projecte com si fos meu, m’implico en el seu desenvolupament i participo com un més de l’equip fins a concloure la feina de manera satisfactòria i veure que els resultats són 
els desitjats.

Garanteixo, per descomptat, la confidencialitat, la responsabilitat i la serietat en tots els treballs que accepto i realitzo.