Serveis

Crec en el disseny com a mitjà per a despertar sensacions, desitjos, necessitats i valors. Les idees innovadores són el punt de partida per a projectar expressions i identitats corporatives impactants, estètiques i pràctiques. L'objectiu és aconseguir que una imatge transmeti la filosofia i els valors d'una marca.

Disseny Gràfic

Sota el meu parer, és comunicació, art, enginy i disciplina. Com a dissenyador gràfic analitzo, primer, els interessos i necessitats del client per a traçar les aplicacions visuals que necessita cada marca amb l'ull posat a diferenciar-la, donar-li presència i impulsar-la enfront de la competència.La teva marca és única, parla en nom teu, et defineix. La meva missió és transmetre tota aquesta essència de manera clara i inequívoca.Interpreto, ordeno, visualitzo i projecto cada proposta aportant solucions estètiques, simbòliques i eficaces.Treballo tota mena de materials i aplicacions corporatives, i el ventall de serveis és ampli: disseny editorial (revistes, catàlegs), retolació, packaging, il·lustració, suport publicitari online i offline (cartells, roll ups, flyers, tríptics, bàners, senyalística).

Identitat Visual

Escoltar, pensar, idear, innovar i crear. Aquests són els passos bàsics que em marco per a implantar aquesta imatge que defineixi al detall la identitat i els valors d'una marca. La seva essència i, al cap i a la fi, la seva ànima. L'honestedat, l'instint i el compromís perfilen el meu full de ruta en cada nova proposta. Dissenyo línies d'estil gràfic atractives que transmetin, mitjançant l'elegància i la coherència, la filosofia i els principis de cada empresa o client. Jugo amb la simetria estètica i conceptual per a crear l'ADN corporatiu, que parteix d'un logotip, però que està format per un univers d'aplicacions gràfiques vinculades entre si.Serveis: brànding, disseny de logotips, manual d'estil, identitat corporativa, papereria...

Disseny Web

Si la teva empresa no està a internet, no existeix. Una afirmació que no admet discussió. En l'era de les noves tecnologies és molt necessari invertir temps i esforç en crear un portal al món que mostri, de manera atractiva i senzilla, qui ets, què fas i què aportes.Aquest portal és el teu web, el teu aparador al públic.

La seva creació ha de seguir unes directrius que venen marcades per l'estètica, l'interès dels continguts, la síntesi, la proximitat, l'experiència i la usabilitat. Contingut i continent van a l'una en qüestió de disseny. Ha de cuidar-se fins a l'últim detall per a aconseguir tots els objectius fixats quant a comunicació, posicionament i negoci. Desenvoluparé el teu web, de principi a fi, perquè la 'presentació en societat' de la teva marca sigui tot un èxit.

Els éssers humans consumim amb la vista. Les fotografies desperten emocions, idees, actituds, necessitats, records, desitjos… El cervell les capta i reté més ràpid que els missatges escrits. Una foto és, per tant, l'instrument més potent i efectiu per acostar-nos i enamorar als nostres clients, cridar la seva atenció i deixar empremta en ells.

Fotografia Corporativa

El llenguatge visual és la clau en una era cada vegada més digital. 


Internet és el rei i si volem conquerir el camí de l'èxit, hem d'adaptar-nos a les seves normes.


La fotografia corporativa és el mitjà per a arribar als nostres clients potencials.


Hem de crear un book d'imatges de qualitat que parlin de la marca, dels seus valors, dels seus principis i de les seves metes. Serà la clau per a comunicar-nos amb el nostre públic, acostar-nos a ell, cridar la seva atenció, despertar els seus sentits i establir els primers vincles.


Serveis: fotografia per a web i xarxes socials, retrat corporatiu, imatges de productes i espais, e-commerce.

Fotografia corporativa de qualitat perquè les imatges parlin de la marca.
Fotografia gastronòmica per a xarxes socials per millorar la imatge del teu projecte culinari.

Fotografia Gastronòmica

Si el teu treball gira al voltant de la gastronomia, necessites imatges que convidin a menjar pels ulls.


Aquest tipus d'especialització fotogràfica és tot un art, ja que el repte és immortalitzar una proposta culinària que aconsegueixi despertar la gana a tot aquell que la miri, fer-li salivar i crear-li la necessitat de provar-lo. D'això m'encarrego jo.La cuina desperta emocions i el meu treball és transmetre-les mitjançant instantànies que parlin d'experiències i estimulin els sentits.En aquest tipus d'imatges, tan en voga gràcies a l'èxit de les xarxes socials, és tan important la recepta en si com la composició de la foto, l'attrezzo que l'acompanya, i per descomptat, la il·luminació.Serveis: fotografia gastronòmica per a catàlegs, xarxes socials, flyers i webs, cartes digitals, restauració, e-commerce.

Retoc Fotogràfic

Una altra de les claus en l'optimització de la informació visual és el retoc digital. Una de les armes més útils amb les quals comptem els fotògrafs professionals per a afinar de manera precisa els resultats. Després d'un canvi de colors, de ressaltar uns detalls sobre uns altres, de modificar o eliminar segons quins elements, la imatge inicial pot transformar el seu missatge, concretar-lo o definir-lo més detalladament. És la màgia del retoc.Serveis: fotomuntatge, postproducció digital especialitzada en e-commerce, catàlegs, xarxes socials, editorial, publicitat, processament d'arxius RAW i tractament d'imatges.

Postproducció i retoc digital de fotografia comercial.

L'eficàcia, la proximitat i la immediatesa són les tres grans virtuts de la comunicació digital.
 Els missatges ben transmesos poden volar i pujar com l'escuma, ja que els suports digitals estan dissenyats amb aquest objectiu.
 Els continguts d'aquesta comunicació 3.0 han de ser interessants i atractius davant d'un consumidor interactiu i molt exigent.

Community Management

Les xarxes socials són avui, sens dubte, les grans plataformes de llançament per a qualsevol mena de producte i informació.
Ràpides, virals i de fàcil accés i ús, aquest tipus de mitjans massius han revolucionat el món de la comunicació, reinventant la manera de llançar missatges i d'arribar al públic. Ben gestionades permeten generar trànsit a la nostra pàgina web, posicionar la marca en els principals cercadors i crear una comunitat estable amb clients i seguidors.La gestió de les xarxes socials s'ha de plantejar com una carrera de fons que, ben organitzada, pot conduir a resultats molt positius i encoratjadors.Les tasques, entre altres, són: seleccionar, generar i compartir contingut interessant per atreure el teu públic objectiu, mantenir la comunicació amb els teus clients i crear llaços entre públic i empresa o marca per a fidelitzar.

Estratègia Digital

Primer pas en el camí correcte cap a l'èxit: analitzar les necessitats i aspiracions de l'empresa o marca, estudiar al teu públic objectiu i desenvolupar un pla estratègic de comunicació detallat que busqui, segons cada cas, implantar i millorar la seva presència, prestigi i posicionament online, el seu creixement i viralitat, captar i fidelitzar clients i augmentar les vendes.Com a Community Manager dissenyaré una estratègia en xarxes que aconsegueixi crear un nexe d'unió entre empresa i client a través d'iniciatives suggerents.

El pla marcat contemplarà la planificació d'objectius mitjançant campanyes online a xarxes socials, la creació, gestió i optimització de perfils, disseny de sortejos, concursos i promocions puntuals, campanyes de Facebook Ads i Instagram Ads.

Creació de continguts

El contingut de la teva pàgina web i de les teves xarxes socials marcarà la diferència respecte a la competència. Triar bé els temes, la periodicitat i la manera d'elaborar-los t'atorgarà una major rellevància pública, t'ajudarà a guanyar visites i seguidors i captar la seva atenció i la seva confiança.Per a aconseguir ser excepcional i diferent hem d'incloure textos, imatges i vídeos que siguin originals, actuals, interessants i atractius.Tot el teu material informatiu ha d'estar redactat de manera correcta i senzilla, i per descomptat, ha de respectar les normes gramaticals i ortogràfiques. No pot haver-hi espai per a l'error.Per a això, poso tota la meva experiència al teu servei i m'envolto, a més, de col·laboradors especialitzats en totes les branques (vídeo, copywriters...) D'aquesta manera aconsegueixo gestionar de principi a fi tot el projecte de manera impecable.