Fatta in casa

SESSIÓ FOODY IMPROVISADA
Aquest és un projecte personal que realitzo juntament amb la meva amiga italiana Francesca , una sessió foody improvisada a casa seva.

Amb la Fran coincidim amb l’entusiasme per la pizza napolitana, afició que ens sorgeix en ple confinament, i que ella a seguit desenvolupant.

Des del principi no ha deixat de formar-se, fent recerca a internet, participant en grups i fòrums a les xarxes. Recentment, ha assistit a un taller presencial avançat amb l’assessor culinari i pizzaiolo Luigi Di Domenico, inclús a invertit en la compra d’un forn portable de la marca Ooni, amb el que pot coure la pizza a la temperatura adient.

Per aquesta sessió ràpida amb llum artificial, uneixo les meves dues passions, la pizza i la fotografia de menjar, on mostro com amb els coneixements tècnics i materials adequats es pot improvisar una sessió de fotografia de producte gastronòmic a quasi qualsevol espai, obtenint uns resultats comercials ideals per a utilitzar com a continguts per a pàgines web, xarxes socials inclús catàlegs o cartes de restaurant.

Viva la pizza fatta in casa!
  • Client

    Projecte personal

  • Any

    2022

  • Serveis

    Fotografia Gastronòmica