Cal Jan Pastisseria

PROJECTE INTEGRAL D'IMATGE I COMUNICACIÓ CORPORATIVA
Projecte complet d’actualització de branding, imatge corporativa, creació de continguts, gestió de xarxes socials i fotografia gastronòmica/de producte.

La Pastisseria Cal Jan , situada a Torredembarra i inaugurada en 2012, em planteja el desafiament d’abordar un projecte integral d’actualització de la seva imatge corporativa i logotip per a adaptar-se a les noves tendències aplicades en el sector. També em proposa la gestió de tots els seus continguts (disseny i elaboració de textos de web, xarxes socials i banc de fotos especialitzat en producte i gastronomia). Repte acceptat.

Per al seu logotip realitzo un disseny simple, geomètric i minimalista. Una imatge reconeixible, visual i fàcilment reproduïble en diferents suports (fins i tot alimentaris). El resultat és el treball d’una idea clara des del principi: dues porcions de pastís, la forma del qual són les inicials de Cal Jan, dues porcions que representen també als dos socis fundadors.

Quant a la fotografia, regularment duc a terme sessions especialitzades en el seu producte per a renovar el seu banc d’imatges i enriquir les seves xarxes socials. El 2019 van ampliar els seus negocis amb la cafeteria, Sal i Sucre, i novament van confiar en mi per a donar vida a les seves xarxes socials.

Van prendre de forma encertada la decisió de cedir la labor a un professional extern per a gestionar l’estratègia de xarxes socials perquè mancaven del temps i dels coneixements necessaris per a desenvolupar-la de manera òptima. Per a moltes empreses és una molt bona decisió que els estalvia molt temps i esforç.
 • Client

  Pastisseria Cal Jan (Torredembarra)

 • Any

  Des de 2017.

 • Serveis

  Brànding
  Fotografia Gastronòmica
  Community Management

 • Instagram
  @cal_jan
 • Instagram
  @salisucre.caljan