Bodegón

FOTOGRAFIA GASTRONÒMICA AMB VISTES AL MAR
Qui no coneix el Bodegón ? El Bode pels amics, i la seva terrassa ubicada al cor del barri marítim de Torredembarra (Tarragona), no deix indiferent amb les seves vistes privilegiades a primera línia de mar.

Evidentment, també et sorprendrà la seva cuina mediterrània de tocs exòtics, fruit de l’experiència dels viatges de la Maria. Precisament, darrere la direcció i els fogons del Bode hi ha la Maria, que des de fa ja uns anys confia en mi per la gestió de les xarxes socials del seu restaurant.

Tal com diu el seu lema “El Bodegón és diferent”, i és el clar exemple de què els petits detalls marquen la diferència. En les sessions de fotografia gastronòmica que hi realitzo periòdicament busco transmetre tot el detallisme que la Maria dona a les seves propostes culinàries.

Les imatges resultants d’aquests shootings gastronòmics són les que utilitzo en la comunicació de les seves xarxes socials, juntament amb altres imatges que faig de l’entorn i el local per transmetre l’autèntic esperit del restaurant.

A principis d’any (2022), m’encarreguen el disseny de la seva web (també en versió responsive) en motiu del seu 50è aniversari. L’objectiu d’aquesta web informativa és transmetre la filosofia i proposta culinària del restaurant, a més, podreu conèixer la seva història, trobar un recull d’imatges dels inicis fins ara o inclús consultar la seva carta.
 • Client

  Bodegón (Torredembarra)

 • Any

  Des de 2017

 • Serveis

  Fotografia Gastronòmica
  Community Management
  Disseny Web

 • Instagram
  @bodebaixamar
 • Web
  Bodegón Baix a Mar