Patio & Grill

BONES TAPES, CERVESA FREDA I BONA COMPANYIA
Amb més d’una dècada a l’esquena, el Patio & Grill gaudeix donant sentit als petits grans plaers de la cuina. Amants de la brasa, del forn a llenya i de la cervesa artesana, el converteix en una parada obligatòria de Vila-Seca (Tarragona), on podreu xalar amb les seves tapes i pizzes.

Darrere la direcció del Patio & Grill trobareu al Juan i l’Eloy, dos apassionats per l’ofici, són ells qui contacten amb mi per donar una nova imatge a les xarxes socials del seu restaurant.

M’encarrego de transmetre en imatges la passió que hi ha darrere de cada un dels seus plats, realitzant recurrents sessions de fotografia gastronòmica per a la creació de continguts.

Al Patio & Grill tenen molt clar que el públic objectiu consulta a internet quin restaurant visitar, és per això que cuidar la presència digital és important per obtenir bons resultats, ja que unes xarxes cuidades inspiren confiança. Per això com a responsable de la gestió de les seves xarxes socials, busco transmetre l’experiència de la seva cuina.

També duc a terme serveis de disseny gràfic, com el disseny de les cartes, on utilitzo les imatges que obtinc als shootings per xarxes socials. El resultat és una carta visualment molt funcional i estètica on el client es pot fer una idea clara dels plats.
 • Client

  Patio & Grill

 • Any

  Des de 2021

 • Serveis

  Fotografia Gastronòmica
  Community Management
  Disseny Gràfic

 • Instagram
  @patiovilaseca