Fortí del Rourell

GASTRONOMIA GURMET

L’associació gastronòmica Gourmets de Tarragona que recorre una selecció de diferents restaurants descobrint la millor gastronomia de la província, i el Fortí del Rourell, un espai gastronòmic i d’esdeveniments ubicat al castell templer del Rourell (Tarragona), organitzen conjuntament una jornada gastronòmica acompanyada pels maridatges dels cellers Mas Vicenç.

Per aquest projecte em dedico a documentar totes les elaboracions que es van fer expressament per aquest esdeveniment gastronòmic, amb la finalitat de la seva posterior publicació a medis digitals, ja siguin xarxes socials o les mateixes webs corporatives.

La idea d’aquesta sessió de fotografia gastronòmica és donar a les creacions elaborades pel xef un aire sofisticat i minimalista, i així ressaltar les qualitats del producte gurmet. Per això realitzo la sessió utilitzant una òptica macro, que em permet fer plans generals i de detall dels plats, i, per altra banda, la utilització de llum artificial al mateix espai de l’esdeveniment, muntant un senzill set en una taula amb un sol punt de llum i reflector. La finalitat d’aquest set és ser àgil i no entorpir la feina del personal de sala, aconseguint els millors resultats.

La meva feina acaba amb la selecció del material, edició digital i entrega d’imatges optimitzades principalment per al seu ús a pàgines web i xarxes socials.

Aquest tipus d’imatges podrien servir perfectament per a la realització de catàlegs o cartes de restaurant, si treballes en el món gastronòmic o de la restauració són un punt a tindre molt em compte per transmetre una imatge potent i professional de la teva marca.

  • Client

    Fortí de Rourell

  • Any

    2022

  • Serveis

    Fotografia Gastronòmica