Campidano

UNA IDENTITAT CORPORATIVA FETA AL FORN DE LLENYA
La Pizzeria Campidano, ubicada a Torredembarra (Tarragona) es posa en contacte amb mi per al redisseny de la seva imatge corporativa. El seu propietari vol trobar una solució visual més adient al seu producte. El brífing és clar, una imatge diferent de l’anterior, de forma circular i simbòlica.

Dit i fet, em poso a treballar i prenc com a idea principal l’origen del propietari, Sardenya. En el seu logotip anterior apareixia de forma molt clara la bandera de Sardenya, en aquest redisseny decideixo prescindir de la imatge clàssica, però sí que em baso en els seus colors, negre, vermell i blanc.

Desenvolupo una proposta tipogràfica tipus stencil, de línies modernes, amb dues versions; la principal, en format horitzontal, ideal per a tota mena de suports, com podria ser el rètol, carta, etc. L’altra versió, tal com havia sol·licitat el client, és en format circular, on el símbol és el protagonista, que es pot utilitzar en el disseny del packaging, adhesius o com a imatge de perfil de xarxes socials, whatsapp, plataformes de lliurament a domicili, etc.

Pel que fa al símbol, el concepte és clar i fàcil, la representació d’un tall de pizza, a partir d’una lleugera modificació de la segona A.

El tagline “Pizza feta al forn de llenya” funciona com a reclam, i juntament amb la tipografia tipus manuscrita descriu el producte en la ment del consumidor potencial. Per tant, ajuda que la gent identifiqui immediatament que la pizza que elaboren a Campidano és artesana i cuita en forn de llenya, un dels trets més característics de la seva oferta gastronòmica.