Brida Jewels

IMATGE DE MARCA PER TRANSMETRE L’ESSÈNCIA
Artista i dissenyadora, aquest és l’esperit de la Cristina, alma mater de Brida Jewels, un petit taller de joieria artesana establert a Torredembarra (Tarragona) que a través de la joieria busca la forma d’expressar la seva mirada.

Actualment, una de les millors maneres per arribar al públic objectiu és amb un bon contingut visual a internet. Aquest va ser un dels principals motius per contactar amb mi i realitzar diverses sessions de fotografia corporativa.

Una línia de joia casual, però elegant, aquesta és l’essència que vol transmetre amb la seva marca.

Teníem tres fronts oberts; per una banda, necessitàvem imatges per a les xarxes socials tipus lifestyle, fotografia de producte per a la botiga online, i fotografia corporativa al taller treballant per al blog i Instagram. En concret en aquesta última, amb la finalitat de transmetre l’essència del procés artesà de creació del producte.

La idea principal d’aquestes sessions fotogràfiques és presentar la marca i la seva identitat, alhora que destacar el producte i els seus trets característics, transmetre en les seves peces alguna cosa més que una joia.
 • Client

  Brida Jewels

 • Any

  2018

 • Serveis

  Fotografia corporativa
  Fotografia de joies