Qui sóc

Hola! Sóc el David Magriñà Valls, dissenyador gràfic i fotògraf autònom, amb estudi a Torredembarra, Tarragona.

Reconec que tinc el cor partit entre el disseny i la fotografia, així que puc dir que el meu treball es centra en l’ús del disseny gràfic i la fotografia per al desenvolupament de projectes de comunicació gràfica, per transmetre la imatge adient per al teu negoci.

Vaig començar la meva formació a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, en les especialitats de disseny gràfic i de fotografia.

Amb més de 15 anys d’experiència, treballo en projectes per a particulars, empreses i estudis de disseny o fotografia.

També col·laboro amb altres professionals abastant múltiples possibilitats. Desenvolupo qualsevol tipus de projecte gràfic. Branding, disseny de logotips, catàlegs, flyers, retolació, identitat corporativa, pàgines web, fotografia de producte i gastronòmica per a xarxes socials o web, gestió de xarxes socials.

Per mi una imatge val més que mil paraules.

Si necessites informació, un pressupost o qualsevol altre tipus de consulta,
no dubtis a posar-te en contacte amb mi, et respondré al més aviat possible.

info@davidmvalls.com | 690 170 870

DISSENY GRÀFIC

Dono forma a qualsevol necessitat gràfica, sigui disseny per a publicacions online (per a web o xarxes socials) o aplicacions impreses com catàlegs, flyers, packaging, retolació, cartes per a restaurants, etc.

FOTOGRAFIA

Tens un bon producte i necessites bones imatges per promocionar-lo a la teva pàgina web, a les xarxes socials o per fer un catàleg? Realitzo la sessió fotogràfica i l’edició de les imatges que milloraran la teva presència.

IMATGE CORPORATIVA

El que transmet la teva marca és molt important, quelcom que t’identifiqui, que parli de tu i dels teus valors. Dissenyaré el teu logotip perquè es desmarqui de la competència, amb la imatge corporativa coherent.

PÀGINES WEB

Encara no estàs a internet? Una pàgina web és el millor aparador de la teva feina. Buscaré la millor manera d'ensenyar al món el teu producte i visualitzar-lo des de tots els dispositius i navegadors.

FOTOGRAFIA GASTRONÒMICA

La capacitat del menjar per despertar els sentits no és cap novetat. En un món cada vegada més visual, si tens un restaurant, necessites seduir al client amb unes imatges que facin vindre la gana.

XARXES SOCIALS

Les xarxes socials són el canal que cada cop utilitzen més usuaris. Fusionant la fotografia i el disseny creo contingut atractiu perquè les teves xarxes socials guanyin vida.