Santa Rosalia 2016

Santa Rosalia 2016

Pels volts del 4 de setembre, Torredembarra, municipi del Tarragonès celebra la seva festa major en honor de Santa Rosalia, patrona del poble.

El Ball de Bastons és una de les danses més tradicionals d’aquest municipi i la que, sens dubte, ha estat més present a la festa major de Torredembarra al llarg dels anys. La notícia més antiga d’una actuació de Ball de Bastons a la Torre data del 1849, però no va ser fins a l’any 1996 que l’Agrupació de Balls Populars de Torredembarra va engegar la recuperació d’una colla pròpia de Ball de Bastons.

L’any 2016, l’agrupació m’encarrega les fotografies per a l’arxiu de l’agrupació i el disseny de la samarreta de festa major, que coincidint amb el 20è aniversari del Ball de Bastons la temàtica a seguir va ser aquesta.

Seguint aquestes premisses realitzo el disseny de la samarreta de festa major, estudiant fotografies d’altres anys per realitzar les il·lustracions per aconseguir representar dos dansaires en una de les postures de ball més representatives, buscant un disseny dinàmic de línies senzilles.

Category:

Disseny Gràfic, Fotografia, Il·lustració