Cal Jan Patisseria

Cal Jan Patisseria

Cal Jan neix l’any 2012 a Torredembarra, la seva filosofia és elaborar pastisseria artesana i de qualitat, sempre utilitzant els millors ingredients.

En Rafel i en Magí dos joves que porten les regnes de Cal Jan, aportant modernitat, frescor i creativitat, mantenint l’essència de la pastisseria tradicional. Ells i el seu equip elaboren cada dia, pastissos, individuals i brioixeria, per omplir els aparadors de les seves dues botigues.

Realitzo aquest projecte complet de branding, des de la imatge corporativa, el logotip, disseny d’aplicacions impreses com targetes, adhesius, packaging, uniformes, etc.
També la gestió completa de les seves xarxes socials tant en l’estratègia, com en les sessions de fotografia gastronòmica per a la publicació en les mateixes xarxes i en la web.

Per altra banda el procés de disseny i desenvolupament web. Realitzant una web de disseny responsive adaptable a tots els dispositius. Basada en WordPress, i complint amb tots els estàndards per a un bon posicionament web orgànic.

Category:

Disseny Gràfic, Disseny Web, Foto Gastronòmica, Fotografia, Social Media