Joguines Llorens

Joguines Llorens

Joguines Llorens inicia la seva activitat l’any 1997. Situats a Calafell i al centre comercial del Vendrell, capital del Baix Penedès, compten amb un gran assortiment de productes que ronda les 6000 referències de més de 300 marques diferents. Especialistes en joguines, jocs, primera infància, material escolar, etc.

Actualment Joguines Llorens vol potenciar la venda dels seus productes via internet, amb la seva botiga online i en plataformes com Amazon, és per això que m’encarreguen aquest projecte, buscant una imatge més actual i sobretot que es pugui adaptar a les noves plataformes.

Realitzo aquest projecte tenint en compte que el logotip no només apareixerà imprès en paper, ja que serà utilitzat en tot tipus de mitjans com: pàgines web, targetes de visites, fotografies en alta resolució o fins i tot en samarretes.

Desenvolupant-lo en tres versions, logotip complet + eslògan, logotip complet i logotip responsive. L’ús de diferents dispositius amb mides de pantalla variables crea la necessitat de dissenyar logos que s’adaptin a escenaris diversos, aquest és el cas del logo responsive.

Category:

Disseny Gràfic